KASTAMONU / ARAÇ - Araç Halk Eğitimi Merkezi

Dilek KAYNAR ERGÜNAY - Kurum Müdürü

Kastamonu ilimiz doğumlu olmakla beraber Karabük ilimizde ilköğretim ve ortaöğretim eğitimimi tamamladım. Liseyi Karabük Demirçelik Lisesi’nde bitirdim. Üniversite eğitimi olarak Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü ile Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerini bitirerek eğitim hayatıma yön verdim. Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimimi tamamlayarak eğitim hayatıma katkı sağladım.

Mesleki yaşantım boyunca çok sayıda ve pek çok farklı alanda hizmet içi faaliyetlere eğitim görevlisi, eğitim yöneticisi ve merkez müdürü olarak katıldım.

Eğitim Durumu:

Yüksek Lisans

Kastamonu Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü-Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi

Anadolu Üniversitesi-İktisat Fakültesi-Kamu Yönetimi

Gazi Üniversitesi-Eğitim Fakültesi (Kastamonu)-Sınıf Öğretmenliği

Lise

Karabük Demir Çelik Lisesi

Mesleki Deneyim:

07.2023               Müdür-Araç Halk Eğitimi Merkezi (KASTAMONU/ARAÇ)

2014-2023           Müdür-Ahmet Yesevi İlkokulu (KASTAMONU/ARAÇ)

2010-2014           Müdür-Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (KASTAMONU/ARAÇ)

2005-2010           Müdür Yardımcısı-Devrekani Halk Eğitimi Merkezi (KASTAMONU/DEVREKANİ)